Cuki Bagoly

monimi

Shine! Ragyogj TE is!

Talán mindenki egyet ért azzal, hogy a csillogás, a ragyogás minden nő féltve őrzött álma. Idén tavasszal – mint minden évben – a Monimi Design ismét vadonatúj, izgalmas kollekcióval jelentkezik. Lássuk, mit válaszolt kérdéseinkre Skodák Móni, a Monimi táskák alkotója a 2018. március 15-ei bemutató kapcsán.
Shine! Ragyogj TE is!

Inspiráció

Mi volt az inspiráció a kollekció elkészítésénél?

A 2018-as tavaszi kollekció címe: SHINE! azaz ragyogj! Nyitott szemmel követem a divat változását, általában megérzem, mi az, ami népszerű lesz egy-egy szezonban. Most úgy találtam, jönnek a fémes színek, a csillogó árnyalatok. Ezeket építettem bele a tavaszi kollekcióba. Persze finom eleganciával, amolyan Monimisen.

Az elképzelésemet megerősítette az egyik neves magazinban megjelent cikk is, ahol Linda Fargo, a Bergdorf Goodman divatigazgatója ezt mondta: „A világ odakinn tele van bizonytalansággal és rossz hírekkel, és számomra ez az ellenszer: Drágakövek tetőtől talpig, flitterek és ragyogás, lurex és lamé anyagok – ezek mind kiemelik a szemünk ragyogását.”
Új tavaszi kollekció

A kollekció üzenete

Mi az új Monimi kollekció üzenete?

Mi a tél végi fáradtsággal küzdő, folyton feketében járó, színeiket vesztett nők szomorúan arra várunk, hogy valaki egy varázspálca suhintással visszahozza a színeket megfakult életükbe és jöjjön a tavasz, a fény, a meleg. Azt mondják, hogy egy nő akkor szép, ha ragyog!

A tavaszi kollekció darabjai természetes megjelenést és eleganciát sugároznak. A táskák titka, hogy mindenkire szabhatóak, akár üzleties megjelenést, akár szabadidős, hétköznapi stílust szeretnénk. Könnyed, elegáns és trendi modellek. Cél, hogy emelkedj ki a tömegből! Viseld bátran és ragyogj!
Új tavaszi kollekció

Új kollekció

Miért kell minden évben kétszer új kollekciót készíteni?

Többször megkaptam már a vevőimtől, hogy bizony lemaradtak egy kiszemelt darabról. De a mai világunkban mindenki az egyediséget keresi, nem szeretne olyan ruhákat, kiegészítőket viselni, amit mindenki hord. Úgy gondolom, ha egy alkotó megragad annál, hogy egy modellt évekig változatlanul készít, a piac eltelítődik vele.

A Monimi táskákból kevés darabszámban készül egy modell, így biztosítva azt, hogy ne legyen a Monimi tucat termék. Illetve van egy saját belső késztetésem is arra, hogy a rengeteg ötletet, a számos tervet, ami a fejemben bolyong, megvalósítsam.
Új tavaszi kollekció

Lendületes minták

Kinek ajánlod ezt a kollekciót?

Az összes meglévő és leendő Monimisnek szeretném a figyelmébe ajánlani ezt a gyönyörű kollekciót. Szeretjük a nagyívű, lendületes mintákat, a szép színárnyalatokat. Érdekelnek minket az apró, jól kidolgozott, izgalmas részletek. Egy-egy különleges anyag, ami megjelenik itt-ott.

Szeretném, ha mindenki megtalálná az egyéniségéhez leginkább illő darabot. Természetesen úgy izgulok a fogadtatás miatt, mint egy anya, amikor a csemetéje fellépésre készül! Remélem, hogy sokak tetszését elnyeri majd!
Új tavaszi kollekció

Új, letisztult stílus

Úgy hallom, nagy változások is történnek a Monimi életében.

Izgalmas változások elé nézünk az idei évben! Már a Xmas kollekciónál nyilvánvalóvá vált, hogy igény van egy letisztult, minimál stílusra, a klasszikus, mintás-színes Monimi táskák mellett. Ezért idén ezek külön szekciót kaptak, azért, hogy aki nem szereti a mintás anyagokat, a túl színes darabokat, az is megtalálja az igényeinek megfelelőt. Persze ezek a táskák is hordozzák a Monimire jellemző stílust, finomságot és minőséget.
Új tavaszi kollekció

Lara Ferrano

Egy új márkanév is született?

Igen! A harmadik kategória pedig az én nagy szerelmem és vállalásom, a nemez elemekkel díszített táskák lesznek, amely teljesen új megjelenést és új nevet is kapnak. Ez az új márka a Lara Ferrano. Ezek a csodálatos kézzel hímzett, nemez virágokkal, gyöngyökkel díszített táskák reményeink szerint nem csak a hazai piacon lesznek jelen, hanem meghódítják majd Amerikát is.
Új tavaszi kollekció
<<< előzőkövetkező >>>
Megosztás a Facebookon   Google+ megosztás

Cuki Bagoly

Cuki Bagoly

Egy Monimi táskán születtem, kedvelem a divatot, és egész éjjel fenn vagyok, hogy találjak valami érdekeset nektek.

<<< VISSZA A MONIMI OLDALRA