Cuki Bagoly

monimi

5 módszer, hogy a táskád sokáig szép maradjon

Mindenki szeretné, hogy kedvenc dolgai minél tovább szépek maradjanak. Nincs ez másképp szeretett táskánkkal sem. Lássunk 5 dolgot, amit te is könnyedén megtehetsz ennek érdekében.
5 módszer hogy a táskád sokáig szép maradjon

Ne terheld túl!

Bizony mindennek van határa! A táskák teherbírásának is. Sokan ezt nem veszik figyelembe, és gyakran teletömik a táskájukat mindenféle súlyos dolgokkal, irattartókkal, palackokkal, laptoppal, és ki tudja még mi minden mással. A táskák füle megnyúlhat, extrém esetben el is szakadhat. Válassz mindig az életviteledhez megfelelő méretű táskát, mivel a nagyobb táskákat általában nagyobb súlyra is tervezik. Persze a nagy pakolós táska sem útibőrönd, szóval, ha nehéz dolgokat akarsz vinni, akkor tedd inkább azokat egy külön szatyorba, vagy táskába.

Hordd többféleképpen

Kedvenc táskánkat mindig magunkkal visszük. A legtöbb ember általában egyetlen, megszokott módon viseli a táskáját. Ebből következik, hogy a táskát ugyanott éri a kopás és a terhelés, amitől hosszabb távon könnyebben tönkremegy. Ha teheted, akkor viseld többféle módon a táskádat. Keresztben, vállon, kézben, jobb- vagy baloldalon. Érdemes olyan táskát választani, aminek a pántja állítható és van kézi füle is.
Hordd-többféleképpen

Tartsd tisztán

A szép táska az öltözet koronája, szóval becsüld meg. A táskádat soha ne tedd a földre, vagy olyan helyre, ahol bekoszolódhat. Az ápolás is fontos dolog. Időnként töröld át nedves törlővel, vagy speciális ápolószerrel. Könnyebb dolgod van, ha textil táskát választottál, mert azt akár mosógépben is kimoshatod, és szebb lesz, mint új korában.
Tartsd tisztán

Óvd a karcoltól

A kiegészítők megválasztásánál figyeljünk arra, hogy azok viselet praktikus is legyen, ne csak szép. Az díszes övek, fém csatok, szegecsek tönkre tehetik, felkarcolhatják a bőr táskák felületét. Ha mindenképp ilyen kiegészítőket szeretnénk viselni, akkor megoldás lehet a textil táska, ami kevésbé karcolódik, és ráadásul kellemes, puha tapintású is.
Óvd a karcoltól

Ne csomagold nejlonba

Ha a táskánk kibírta a szezont (ami egy jó minőségű táska esetében alap elvárás), akkor tisztán tegyünk el a szekrénybe. De vigyázzunk, hogy soha ne csomagoljuk nejlonba, mert a kicsapódó nedvességtől foltossá válhat, vagy be is penészedhet. Fogjunk inkább egy nem használt párnahuzatot, és abba bugyoláljuk bele. Így jövőre is úgy vehetjük elő, mintha új lenne.
Ne-csomagold-nejlonba
<<< előzőkövetkező >>>
Ha tetszett a cikk, osztd meg kérlek:

Megosztás a Facebookon   Google+ megosztás

Cuki Bagoly

Cuki Bagoly

Egy Monimi táskán születtem, kedvelem a divatot, és egész éjjel fenn vagyok, hogy találjak valami érdekeset nektek.

<<< VISSZA A MONIMI OLDALRA