Cuki Bagoly

monimi

A férfiak is női táskát vesznek?

Táskára mindenkinek szüksége van, legyen az illető nő, avagy férfi. De azt tudtátok, hogy a női táskákat vásárlók közül minden hetedik férfi? Nézzük, milyenek is a netes vásárlási szokások.
férfiak női táska

A főváros lemaradva

Az Internetes vásárlás Budapestről a táskákat tekintve viszonylag kevesebben, talán mert itt számos táska üzlet áll rendelkezésre. Vidéken azonban ennek csak a töredéke az elérhető kínálat, ezért ebben a körben, valamint a főváros környékéről jóval nagyobb az online vásárlók tábora. Megfigyelhető, hogy egyre többen mobileszközről tájékozódnak, és a rendelést is innen bonyolítják le.
férfiak női táska

A táskák egyre divatosabbak

Nemcsak a divat, de a praktikum szempontjából is megnőtt az igény a különféle táskákra. Már nemcsak a pénztárcánkat és a kulcsunkat visszük magunkkal reggelente, de sokszor velünk jön a laptopunk, vagy a tabletünk is, mint munkaeszköz. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az e-könyv olvasók is, ezek sem férnek el a nadrágunk, vagy kabátunk zsebében, és nem is biztonságos őket így hordani.

Egyszóval egy jó táskára mindenkinek szüksége van, még a férfiaknak is. A „férfiassági” sorrendben talán az aktatáska áll, ezt követik az un. levél táskák, amelyek szintén fektetett téglalap alakúak, általában bőrből készülnek és a két fülük mellett gyakran vállpántjuk is van. A hátitáska lehet sportos, de szerencsére találni már divatos darabokat is.

férfiak női táska

A férfiak száma sem elenyésző

Amit kevesen tudnak, hogy a női táskát vásárlók 10-15%-a férfi. No azért általában nem maguknak szerzik be a jobbnál-jobb darabokat, hanem párjuknak szeretnének meglepetést szerezni egy-egy divatos modell megvásárlásával. Közeleg a Valentin nap is, amikor – a statisztikák szerint – az ajándékozások száma a világ számos pontján drasztikusan megemelkedik. A szerelmesek napja nálunk is egyre népszerűbb „ünnep”.

A férfiak egyébként tudatosabb vásárlók is, mint a hölgyek. Amint megtalálják, amit keresnek, nem nézelődnek tovább, hanem gyorsan véglegesítik a megrendelésüket. A nők általában szeretnek még azután is nézelődni, ha már megtalálták a legjobban tetsző táskát, és újra átnézik a teljes választékot.

férfiak női táska
forrás: [link]

<<< előzőkövetkező >>>
Megosztás a Facebookon   Google+ megosztás

Cuki Bagoly

Cuki Bagoly

Egy Monimi táskán születtem, kedvelem a divatot, és egész éjjel fenn vagyok, hogy találjak valami érdekeset nektek.

<<< VISSZA A MONIMI OLDALRA