Cuki Bagoly

monimi

Vagány táskák Párizs utcáin

Párizst a divat fővárosának is szokták nevezni. Ez nem véletlen, hiszen sorra érik egymást a híres divatházak. De ha az utca emberére, akarom mondani asszonyára vagyunk kíváncsiak, itt akkor sem fogunk csalódni. Lássuk mit tartogatott a 2016-os párizsi divathét a lesifotósok számára.
Vagány táskák Párizs utcáin

A divat fővárosa

Párizs legfőképp a divatról és az eleganciáról híres. A divat fővárosában minden nagy divatház képviselteti magát, a Champs-Elyseés-n egymást érik a nevesebbnél nevesebb üzletek. Nem csoda, hogy a francia nőket már messziről felismerni összetéveszthetetlen stílusukról, sikkes és magabiztos megjelenésükről. Az embernek egyből olyan érzése támad, hogy a saját ruhatárát ideje volna lecserélni. Ez vonatkozik a kiegészítőkre is, amelyekre szintén nagy figyelmet szentelnek, hiszen az igazi stílus a részletekben rejlik.
Párizs táska

Divathét

A párizsi haute couture divathét ebből a szempontból kiemelt eseménynek számít, amit mindig nagy felhajtás övez. A nagy múltú cégek és a fiatal, feltörekvő tervezők egyaránt megmutathatják, hogy mire is képesek. De nem csak ők igyekeznek. Az oda látogató vendégek és az utcán sétáló nők szintén kitesznek magukért. A méregdrága kreálmányokat testközelből kaphatják lencsevégre a lesifotósok, amely képek aztán bejárják a divatlapokat világszerte.

Íme néhány kihívó, meglepő, de mindenképpen figyelemre méltó darab a legutóbbi divathétről. Láthatunk többek között Chanel, Fendi, Dior, Elie Saab, vagy épp Karl Lagerfeld által tervezett táskákat is.

Párizs táska
Párizs táska
Párizs táska
Párizs táska
Párizs táska
Párizs táska
Párizs táska
Párizs táska
Párizs táska

Legyen Párizs a táskádon

Ha esetleg mi nem is sétálhatunk a francia fővárosban éppen egy lenyűgöző táska költeménnyel, akkor hordjuk Párizst a táskánkon, és egy röpke pillanatra képzeljük oda magunkat, amikor a tükörbe pillantunk.
Párizs táska
forrás: [link] [link]
<<< előzőkövetkező >>>
Megosztás a Facebookon   Google+ megosztás

Cuki Bagoly

Cuki Bagoly

Egy Monimi táskán születtem, kedvelem a divatot, és egész éjjel fenn vagyok, hogy találjak valami érdekeset nektek.

<<< VISSZA A MONIMI OLDALRA