Vasárnap Golden Globe!

A 73. alkalommal megrendezett gálára nemcsak a filmes, de a divatvilág is figyelni szokott. Január 10-én adják át a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szövetsége díjait, melynek magyar vonatkozása is van. Lássuk, hogy kik lesznek a résztvevők.
monimi
A 73. alkalommal megrendezett gálára nemcsak a filmes, de a divatvilág is figyelni szokott. Január 10-én adják át a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szövetsége díjait, melynek magyar vonatkozása is van. A gála történetében harmadjára versenyezhet magyar alkotás a legjobb idegen nyelvű filmek között. Lássuk, hogy kik lesznek a résztvevők. 
Golden Globe 2016

BEINDUL A FILMES SZEZON

Vasárnap beindul az idei filmes díjátadó szezon, melynek egyik csúcspontja a hetvenharmadik alkalommal megrendezett Golden Globedíjkiosztó. Ilyenkor nemcsak a jelöltekre és a díjazottakra figyel a világ, hanem a vörös szőnyegre lépő sztárok ruháira is. Tavaly a leomló kelmék, a csipke és a sellőfazon volt a legnépszerűbb, színekben a piros, a fehér és a fekete. Kíváncsian várom, hogy idén mi lesz a sláger ruhadarab, a neves divattervezők – mint például a Dior, Versace, Chanel, Calvin Klein, Saint Lauren – mivel rukkolnak elő a jelentős eseményre.

Corrinne Foxx

CORRINNE FOXX, MINT MISS GOLDEN GLOBE

Idén Jamie Foxx 20 esztendős lánya, Corinne lesz Miss Golden Globe, aki már több ízben mutatkozott édesapja mellett a vörös szőnyegen, most azonban ő segédkezik majd a díjak átadásában. Corinne a Dél-kaliforniai Egyetem végzős hallgatója, és a közelmúltban divatmodellként is bemutatkozott. “Az évek során úgy nőttem fel, hogy végignéztem, ahogy az apám tisztelt színésszé építette magát. Megtisztelő, hogy a Szövetség megadja a lehetőséget, hogy most ugyanarra a színpadra állhatok, amelyen elismerték valamennyi legnagyobb teljesítményét.” – nyilatkozta Corinne a Szövetség és az InStyle közös ünnepségén.

A gála díjátadói

HÍRESSÉGEK TÖMKELEGE

A Globe azért is fontos állomás a filmiparban, mert az Oscar előszobájának is szokták nevezni. A nyertesekről a kabátot – persze átvitt értelemben – olyan a világhírű színészek segítik le, mint Olivia Wilde, Mel Gibson, Jamie Foxx, a Whiplash című filmben nagyot alakító J. K. Simmons, valamint Julianne Moore, Patty Arquette, Amber Heard, Amy Adams, Eddie Redmayne és Channing Tatum. De köztük lesz még Jim Carrey, Helen Mirren, Bryce Dallas Howard, Kate Hudson és Kurt Russell is.

A gála díjátadói
A gála díjátadói

MAGYAR FILM A JELÖLTEK KÖZÖTT!

A Globe-nak van magyar vonatkozása is, hiszen a gála történetében harmadjára versenyezhet magyar alkotás a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában. Nemes Jeles László fiatal rendező „Saul fia” című filmjének szurkolhatunk. Természetesen ezúttal is a legnézettebb televíziós műsorok és filmsikerek kerültek a jelöltek névsorába, a teljes listát itt találjátok. A legtöbb jelölést – szám szerint ötöt – a Todd Haynes által rendezett „Carol” című film szerezte, ami egy ötvenes évekbeli leszbikus szerelmet dolgoz fel, Cate Blanchett és Rooney Mara főszereplésével. Négy-négy jelölést kapott „A nagy dobás”, valamint a techgurut bemutató „Steve Jobs”, és a tavalyi Oscart a Birdmannel végignyerő Alejandro G. Inarritu új filmje „A visszatérő”, Leonardo DiCaprio főszereplésével.

Nemes Jeles László

VASÁRNAP IZGULHATUNK

A Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szövetsége korábban már nyilvánosságra hozta, hogy a kétszeres Glóbusz-díjas Denzel Washingtonnak adják át a Cecil B. DeMille Életműdíjat “a szórakoztatóiparban nyújtott kiemelkedő közreműködéséért”. A díjkiosztó gálát január 10-én vasárnap rendezik meg Hollywoodban, a Beverly Hilton Hotelben. A műsort Ricky Gervais vezeti, aki immár negyedszer lesz az esemény házigazdája.

Golden Globe 2016

 

forrás: [link]

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások