5 érv a hátizsák mellett

A legtöbb embernek a hátizsákról a túrázás, a sport vagy az iskolatáska jut az eszébe. De ennek már vége! A hátizsákok új formában divatos és praktikus viseletek. Lássuk „hát” az előnyeit!
monimi
A legtöbb embernek a hátizsákról a túrázás, a sport vagy az iskolatáska jut az eszébe. De ennek már vége! A hátizsákok új formában divatos és praktikus viseletek. Lássuk „hát” az előnyeit!
5 érv a hátizsák mellett

ÚJRA ITT VAN

Ha azt mondom, hogy hátizsák, akkor a legtöbb embernek a sporttáska, a túrázás, vagy a régi emlékekben élő nagy és szögletes iskolatáska jut az eszébe, szép nagy fényvisszaverő csíkokkal. Sokan el sem tudják képzelni, hogy hogyan lehetne ez a fazon divatos és elegáns.

Sokáig tartott, míg a hátizsák újból divatba jött, köszönhetően annak, hogy a nagy gyártók, tervezők és az utcai divat meghatározói újra felfedezték maguknak ezt a kényelmes és szabadságot adó táskát. Így vált a divatjamúlt zsákból szuper trendi viselet. Úgy tűnik, hogy a pár évvel ezelőtti nagy fellángolást most újabb követi. Egyre gyakrabban látunk újradizájnolt hátizsákokat az utcán, a kirakatokban, a tévében és a kifutókon.

Hátizsák

5 NYOMÓS ÉRV

1. Egyenletesebb terhelést ad a válladnak és a gerincednek, mintha csak az egyik válladon vagy a kezedben vinnéd a táskádat. Ezáltal kevésbé fárasztó cipelni és egészségesebb is.

2. Nem csúszik le a válladról. Nincs is annál idegesítőbb, mint mikor egy kétfülű táska egyik pántja állandóan önálló életet akar élni.

3. Mind a két kezed szabad marad, így jobban tudsz kapaszkodni a villamoson, telefonálni, fagyizni, vagy akár mindezeket egyszerre.

4. Ha igazán divatos és fiatalos akarsz lenni, akkor egy elegáns hátizsák alap darabnak számít.

5. A nyári utazások során a legjobb társad lesz a hosszú városnéző túrákon, és az étteremben sem kell majd szégyenkezned miatta.

Divatos hátizsák

CSAK DIVATOSAN

A hátizsák viselése megfelelő stílusérzéket kíván. A táska színének és formájának harmonizálni kell az öltözékünk többi részével. Hiába díszeleg az LV felirat a hátizsákunkon, ha a méregdrága printtelt darab nem passzol a többi ruhához. Válasszunk inkább többféle, vagy több mindenhez passzoló hátizsákot. Kosztümmel így sem ajánlott viselni, ahhoz maradjon inkább a retikül. Egy hétköznapi viselethez azonban divatos, szép és praktikus kiegészítő lehet.
Divatos hátizsák

VALAMI IGAZÁN EGYEDI

Ami nem tetszik a hátizsákokban, hogy a legtöbbje nagyon szögletes. Olyan túrázós, egy 70 évekbeli svéd túracsoport lemaradt tagját idézik. Találtam egy olyan fazont a Monimi kínálatában, ami igazán egyedi és lekerekített formákkal bír. A fedele is különleges, aszimmetrikus kialakítású, falevélre vagy talán jing-jang formára hajaz. A táska egésze mégis egyensúlyba kerül. Sportos, mégis elegáns egyben. Nézzétek meg ti is!
Monimi
forrás: [link]

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások