BLOG

Irány India a Monimivel

Irány India a Monimivel

A Monimi 2019-es tavasz-nyári kollekciója a Monimi India nevet kapta. A kollekció kialakulásáról és üzenetéről beszélgetünk Skodák Mónival a Monimi Design tervezőjével.

OLVASD TOVÁBB »
Lara Ferrano - a virágok bűvöletében

Lara Ferrano – a virágok bűvöletében

A különleges dolgokat, egyedi ajándékokat sokan keresik mostanában. 2018. november 10-én egyedülálló exkluzív női táska kollekcióval jelentkezik Skodák Móni textilművész. Most elolvashatod, milyen izgalmas témáról beszélgettünk vele.

OLVASD TOVÁBB »
Lenyűgöz az AnyaFöld

Lenyűgöz az AnyaFöld!

A természet közelsége, a vidék hangulata mindenkinek mást jelent. Szeptember 8-án mutatja be a Monimi Design 2018-as őszi-téli kollekcióját, mely a Monimi Country nevet kapta. A megjelenésről és a kollekció üzenetéről beszélgetünk Skodák Mónival a magyar női táskamárka tervezőjével.

OLVASD TOVÁBB »
Mindent a textilbőrről

Mindent a textilbőrről

Gyakran felteszik a vásárlók a kérdést, hogy bőr vagy műbőr táskát vegyenek-e? Mindkét tábornak megvan a maga hitvallása, melyek a legtöbbször fél-információkból vagy tévhitekből erednek. A döntéshez próbálok most egy kis segítséget nyújtani. Lássuk, hogy mi is az a textilbőr, és mitől jó, vagy rossz?

OLVASD TOVÁBB »
Shine Ragyogj TE is

Shine! Ragyogj TE is!

Talán mindenki egyet ért azzal, hogy a csillogás, a ragyogás minden nő féltve őrzött álma. Idén tavasszal – mint minden évben – a Monimi Design ismét vadonatúj, izgalmas kollekcióval jelentkezik. Lássuk, mit válaszolt kérdéseinkre Skodák Móni, a Monimi táskák alkotója a 2018. március 15-ei bemutató kapcsán.

OLVASD TOVÁBB »
Aros Éva: 9 kapu

Aros Éva: 9 kapu

Aros Éva festőművésznővel beszélgettük hétvégi kiállítás megnyitója kapcsán, ami 2017. november 19-én lesz az inárcsi művelődési házban egy performansszal kiegészítve. A tárlat december 19-ig látogatható. Ki is ő, miért kilenc a kapu? És mi köze van a Monimi márkához? Ebben az izgalmas beszélgetésben mindenre fény derül.

OLVASD TOVÁBB »
10+1 menő strandtáska

10+1 menő strandtáska

Már javában benne vagyunk a nyárban, de sokan még csak most indulnak jó megérdemelt pihenésükre. Ha nyár, akkor strand. De egy nő itt is mindig divatos szeretne lenni. Egy szép fürdőruha és papucs mellé már csak egy menő strandtáska hiányzik. Nézzük, melyek az idei év trendjei.

OLVASD TOVÁBB »