A 8 legmeghatározóbb táska 2015-ben

2015 véget ért, és egy újabb év kezdődött. Ilyenkor a legtöbb ember számvetést tart. Tekintsünk hát mi is vissza egy kicsit, hogy mi volt az elmúlt év legmeghatározóbb történése a táskák világában. Melyik az a nyolc táska kreálmány, amely felforgatta a divat világát?
monimi
2015 véget ért, és egy újabb év kezdődött. Ilyenkor a legtöbb ember számvetést tart. Tekintsünk hát mi is vissza egy kicsit, hogy mi volt az elmúlt év legmeghatározóbb történése a táskák világában. Melyik az a nyolc táska kreálmány, amely felforgatta a divat világát?
8 legmeghatározóbb táska
A legnagyobb ruházati kiegészítőket gyártó cégeinek élére új kreatív igazgatók kerültek, és az újoncok is megerősödtek a piacon. Nézzünk párat ezek kínálatából, melyek nem feltétlenül a legjobb, de mindenképpen a legmeghatározóbb darabok voltak a 2015-ös esztendőben. Nélkülük a világ egészen más hely lenne, és a kézitáska divat nem ott kezdené el az újévet, ahol most fogja. Személy szerint némelyik akkor sem kellene, ha nekem fizetnének. De hát tudjátok, ízlések és pofonok, szóval mindenki döntse el maga, hogy mit gondol róluk.
Chanel Boy Bag

1. CHANEL – BOY BAG (1.230.000 FT)

A Chanel nem csinált semmit őrültséget a Boy Bag táskával 2015-ben, de nem is kellett neki. A táskát úgy vették, mint az őrült. Ennek eredményeként többen másolták le azt tavaly, mint azt korábban valaha is. De ne aggódj Chanel! Azt hallottam, hogy ez a legőszintébb formája a hízelgésnek.

Givenchy Nightingale Bag

2. GIVENCHY – NIGHTINGALE BAG (700.000 FT)

Újraéleszteni egy régi fazonodat, amelyből a legtöbbet a vásároltak elég trükkös vállalkozás, de a Givenchy hibátlanul húzta meg ezt a lépést a vadonatúj Givenchy Nightingale modelljével. Minden márka számára felülmúlandó példa lehet az egykor szeretett, és most kissé porosodó fazonokat csatasorba állítani. Sokan közülük már meg is tették a Nightingale újjáéledésének sikertörténetén felbuzdulva.

Mansur Gavriel Lady Bag

3. MANSUR GAVRIEL – LADY BAG

Akár egy zenekar, aki kiadja a sikerszámot a debütáló albumáról, de a második próbálkozás már nem hozza a várt eredményeket. A divatmárkák is gyakran találják magukat ebben a helyzetben a második évükben, és hiába várják az eladásokat és az eBay-en a hatalmas hasznot. Nem úgy a Lady táska, amellyel Mansur Gavriel másodszorra is eladási sikereket ért el. Sokan azt kérdezték, hogy hol lehetne kapni, és mennyibe is kerülne, mindezt hónapokkal azelőtt, hogy valaha is a boltokba került volna.

Chloe Hudson Bag

4. CHLOÉ – HUDSON BAG (615.000 FT)

Nehéz volna bármit különösebbet felhozni az ellen, hogy ne a Chloé tarisznya fazonú válltáskája vigye el a pálmát. Szerintem sokat fogjuk ezt a Hudson Bag-et hordani, és persze a számos variációját, amik sorra követik ezt, mert a tavaly bemutatott modellt hamar elkapkodták, mind a bojtos, mind a bojt nélküli változatban. Úgy látszik, hogy a Chloé talált egy piaci rést a táskák között, és mint a korábbi modelljei, ez is modern, szép válltáska, ami kellően lezser anélkül, hogy a legcsekélyebb mértékben is hanyag lenne.

Gucci Dionysus Bag

5. GUCCI – DIONYSUS BAG (940.000 FT)

Az emberek egy kicsit szkeptikusak voltak, amikor a Dionysus táskát bemutatták. Elvégre elég furcsa volt egy új kreatív igazgatótól, hogy csak egyetlen egy új táskát mutat be a nyilvánosság számára. A monogramos fazonok nekem egyébként sem nyerik el a tetszésemet. Az 1972-ben született Alessandro Michele 2015. januárja óta irányítja a Gucci kreatív részlegét, aki most aztán igazán meglódította Dionüszosz szekerét, és egy sor szédítő variációt alkotott a témára.

Louis Vuitton City Steamer

6. LOUIS VUITTON – CITY STEAMER BAG (1.000.000 FT)

A City Steamer volt Louis Vuitton legnagyobb bejelentése a tavalyi évben, ezért a legnagyobb debütálás a világ legnagyobb táskatervező márkájától nem maradhat le a listáról. Egyesek szerint a táska túlságosan is emlékeztet a Birkin-re, de a letisztult, klasszikus design valószínűleg elnyeri majd a vásárlók tetszését.

Prada Inside Bag

7. PRADA – INSIDE BAG (910.000 FT)

Az Inside Bag egy másik nagy dobás egy másik hatalmas márkától a tavalyi évben, és egyben egy fontos mérföldkő is a Prada azon tervén, hogy új lendületet adjon az olasz cégnek, és kibővítse kínálatát a kézitáskák terén. Akár csak a City Steamer, azt hiszem, az Inside Bag egy olyan állomás, amely mutatja, hogy a márka jó úton halad, de még túlságosan új ahhoz, hogy el lehessen dönteni a sikerét. A táskában-a-táska fazon mindenesetre egy erőteljes, újító szellemre vall a nagy múltú cégtől.

Fendi Micro Peekaboo Bag

8. FENDI – MICRO PEEKABOO BAG (443.000 FT)

Egyes vásárlók szerint az ultra-kicsi Micro Peekaboo ellenállhatatlanul aranyos (direkt nem mondom, hogy cuki). Mások szerint a pici kivitel és a normál méretű árcédula eléggé zavaró. Akárhogy is, a kis táska gyorsabban elkelt, mint ahogy a boltok polcait újratöltötték, és tucatnyian másolták le a Fendi versenytársai, persze olcsóbb árcímkékkel.
forrás: purseblog

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások