Táska horoszkóp

Sokan úgy vélik, hogy a csillagjegyek meghatározzák a személyiségünket. Talán lehet ebben valami igazság. És hát mi is volna jobb kifejezője a belső énünknek, mint az öltözködési stílusunk. Érdekel, hogy milyen táska illene hozzád az asztrológia szerint?
monimi
Sokan úgy vélik, hogy a csillagjegyek meghatározzák a személyiségünket. Talán lehet ebben valami igazság. És hát mi is volna jobb kifejezője a belső énünknek, mint az öltözködési stílusunk. Érdekel, hogy milyen táska illene hozzád az asztrológia szerint?
Táska horoszkóp

BAK

Kulcsszavad az óvatosság. Törekvő vagy, komoly, olyan ember, aki a kötelességének adja át magát, az élet néha nehéznek tűnik neked, de a végén győzöl. Kitűnő képességed van az egyetértésre, és megérzed mások szándékait. Mások szemében sokszor túl komolynak látszol. Mindig alaposan megválogatod a barátaidat, de aki a bizalmadba tud férkőzni, annak hűséges és megbízható barátja leszel. Kitartó vagy, kemény, és szívós, nagyon ritkán ingathat meg valaki vagy valami.

Hozzád egy komoly, nagy táska illik, hogy mindent bele tudjál pakolni, amire szükséged lehet. Ebbe a zöld-fekete Big-bag táskába beleszeretve állandóan hordanád. Gyönyörű vintage kitűzőt is készítettem hozzá, ami levehető és máshol, például kabáton is viselhető.

Bak

VÍZÖNTŐ

A vízöntő jegyében született embereket nagyon nehéz megismerni, kiismerni majdnem lehetetlen. Minden vonz téged, ami a mindennapitól eltér. Erős akaratú és nagyon állhatatos vagy. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, és szándékaidat az akadályok ellenére is keresztülviszed. Erős esztétikai és művészi érzékkel vagy megáldva. Ösztönösen helyes az emberismereted, és minden csillagjegy közül te vagy a legemberségesebb.

Hozzád egy sikkes és trendi sötéthomok és türkiz színű Base-bag táska illik. Saját tervezésű gyöngyvászonra nyomott, mandala mintával készült. Nagyon dekoratív darab! Kézi táska, de keresztben és vállon is lehet hordani. Elegáns nagy táska, mindenféle öltözékkel jól kombinálható.

Vízöntő

HALAK

Látszólag határozatlannak tűnsz, de mégis, a saját csendes módodon mindent elérsz. A Halak szülötte vonzó és kellemes, empatikus. Könnyen belevonódsz mások problémáiba, és nagyon szereted az állatokat. A vidámságból tragikus hangulatba könnyen átcsapsz és fordítva is igaz ez rád. Elégedettség, elégedetlenséggel váltakozik. Részvétet érzel a fájdalmakkal szemben, szereted és gondozod a beteget és a csúnyát. Kész vagy feláldozni magad.

Hozzád ez a cuki baglyos hátizsák Back-pack illik, ami egy fiatalos, nőies kivitel, munkába, városi sétákhoz és kiránduláshoz is megfelelő. Barna textilbőr és kockás szövet kombinációjával készült. Cipzárral és mágnes patenttal záródik. Kézben is lehet vinni, akár egy táskát.

Halak

KOS

Sohasem nézel hátra, csak előre. A múlt a legritkább esetben érdekel, inkább a jövő. Mindig hiszel önmagadban és a saját képességedben, hogy le tudod győzni az ég és föld erőit. Céljaid az elmédben már olyan határozottan körvonalazottak, mintha valóságos tények lennének. Valószínűleg türelmetlenséget érzel mások ellenkező véleményével szemben.

Hozzád ez a piros City-bag illik, amit gyönyörű jacquard szövésű anyaggal díszítettem. Olyan élőben mintha egy festményt néznénk. Csodálatosak a fényei, a színátmenetei ennek az anyagnak. Textilbőrrel kombináltam, így tartós is. Kézi táska, de vállon és keresztben is lehet hordani.

Kos

BIKA

Ha a Bika jegyében születtél, akkor nyugodt vagy, barátságos és békés, kitartó és szívós. Higgadt vagy, a cselekvés előtt a legalaposabban megfontolod a dolgokat, megvizsgálsz, megnézel mindent. Egész életed a realitások között zajlik. Elképzelhetetlen erővel tudsz ragaszkodni a dolgokhoz, sőt akár rabjává lehetsz az érzelmeidnek is. Ha egyszer valakit, vagy valamit a szívedbe fogadtál, onnan az többé nehezen kerül ki.

Ez a Párizs mintás kényelmes City-bag éppen hozzád illik. Vászon és fekete textilbőr kombinációjával készült ez a táska. Kézi táska, de vállon és keresztben is lehet hordani. Bélése jó minőségű vászon anyag, belül egy cipzáras és egy osztott zsebbel. Nagyon jól elférnek benne a dolgok és szélességéből adódóan könnyedén meg is lehet találni benne mindent.

Bika

IKREK

Az Ikrek tevékenyek, ötletekben nagyon gazdagok, életrevaló kezdeményezéseik vannak elsősorban olyan területeken, ahol valamit szebbé, ízletesebbé lehet tenni. Szereted a társaságot és a gyermekeket. Az emberekre pusztán a személyiségeddel is nagy hatást gyakorolsz. Ízlésben és viselkedésben hajlasz a különlegességre. Életed során többféle hivatással is megpróbálkozol, és ha kitartasz egy pálya mellett, akkor el-elvágyakozol valami más, valami merőben ellentétes felé.

A te táskád ez a lélegzetelállító mintájú Cross-bag. Ha ezzel a táskával mész dolgozni, érezheted, hogy milyen egyedi és különleges darab tulajdonosa vagy. Saját tervezésű gyöngyvászon nyomattal készült, amely időjárásálló, nagyon tartós és mosható is. A táska cipzárral záródik, hátul is van egy külső cipzáras zseb rajta, amely utazáskor nagyon hasznos lehet. Vállon és keresztben is lehet hordani.

Ikrek

RÁK

Félelmetesen érzékeny és önvédő ember vagy, ha a Rák jegyében születtél. Van egy csigaházad, melybe időnként belebújsz, védelemként a világ támadásai ellen. Nagyon óvatos vagy minden cselekedetedben. Kedves, szeretetre méltó vagy, de annyira félsz, hogy megbántanak, hogy megközelíthetetlennek tűnhet. Roppant igényes vagy, mindig több akarsz lenni másoknál.

Hozzád ez a szép, drapp színű Back-pack hátizsák illik. A fiatalos, nőies kivitel munkába, városi sétákhoz és kiránduláshoz is megfelelő. Az elejére nemez virágokat készítettem és kismadárkát, leveles ágon. Ez a motívum autentikus, megőrzi a hagyományokat, ugyanakkor modern is.

Rák

OROSZLÁN

Fellépésed biztos, tökéletes, és imponáló. Cselekedeteiben a hatalom érzése nyilatkozik meg. A társaság középpontja vagy, és szereted, ha körülötted forog a világ. Fellépésed mindig öntudatos, önérzetes. Hirtelen haragú vagy, de amilyen gyorsan felpaprikázod magad, olyan hamar meg is nyugszol és könnyen megbocsátasz. A jelenben élsz, és ha az ellenfél kezet nyújt, abban a pillanatban már a barátod lesz. Kényszerrel és erőszakkal semmit sem lehet nálad elérni, szeretettel viszont mindent. A szíve puha, nagyvonalú, naiv és szeretetre éhes.

Hozzá egy a különleges Exclusive táska illik, amelyből egyetlen darab létezik csak. Ez a modell erős szürke szövetanyagból és bőrhatású velúrból készült. Gazdagon díszítettem nemez virágokkal, indákkal, rátétekkel, amelyeket apró kövekkel egészítettem ki. A többféle lilás árnyalat és a szürke nagyon kellemes, elegáns összhatást eredményez.

Oroszlán

SZŰZ

Nem szeretsz nagyon elől lenni az élet színpadán. Mindenben a józan ész a legfőbb tényező nálad, és csak másodsorban az érzelem. Kitűnő, éles logikád van, és gyors a felfogóképességed, mindent könnyen sajátítasz. Különlegesen jó a megfigyelőképességed, bele tudsz merülni a dolgok legkisebb, legaprólékosabb részleteibe is. Hűséges, szeretetre vágyó, inkább szentimentális, mint romantikus vagy.

Hozzád ez a Base-bag illik leginkább, ami vanília színű textilbőr és bézs csipke mintás szövet kombinációjával készült. Cipzárral záródik, kézi táska, de keresztben és vállon is lehet hordani. Bélése színben harmonizáló vászon anyag, belül egy cipzáras és egy osztott zsebbel, valamint palacktartó pánttal.

Szűz

MÉRLEG

Temperamentumos, de nagyon békülékeny vagy. Csupán kíméletből sok mindenről lemondasz. Nehezen tudsz nemet mondani, de nagyszerűen tudod kezelni az embereket. Jó lelkű, igazságos, szelíd, barátságos és szimpatikus vagy, mindig a belső egyensúlyra törekszel. Szereted a zenét, a szép ruhákat és a kozmetikát. Nagy szerepet játszik a sorsodban a társaság. Szereted a vidám szórakozásokat és az a legrettenetesebb a számodra, ha unatkozni kell.

A te táskád ez a kifejezetten nagy Big-bag, ami textilbőr és kordbársony kombinációjával készült. Az elejére saját tervezésű virág mintát készítettem textilbőrből. Kézben és vállon is lehet hordani. A táska szivaccsal és táskamerevítővel van megerősítve, önmagában is megáll, jó tartása van. Nagyon sok minden elfér benne.

Mérleg

SKORPIÓ

Nagyon szenvedélyes és féltékeny vagy, fáradhatatlan kutatója az érzéki gyönyöröknek. Az élvezetek finomabb, gyakran rafináltabb formáihoz vonzódsz, és minden viszonylatban igen kifinomult az ízlésed. Bátor, energikus, kitartó és nagyon határozott jellemű vagy. Hatalmas képzeletvilággal rendelkezel. A sok érzelem közül a féltékenység a legerősebb benned, ami akár a károdra is lehet.

Hozzád ez a Cross-bag táska illik leginkább, ami pöttyös vászon anyag és textilbőr kombinációjával készült. Ha szereted a letisztult formákat, az egyszerű mégis sikkes fazonokat, akkor ezt válaszd társadnak. A táska cipzárral záródik, hátul is van egy külső cipzáras zseb rajta, amely utazáskor nagyon hasznos lehet. Vállon és keresztben is lehet hordani.

Skorpió

NYILAS

Könnyen felingerelnek, de a jó szavak gyorsan meg is nyugtatnak téged. A sértést vagy csalódást sohasem felejted el. Akaratod igen erős, szenvedélyes vagy, de nem vagy kitartó. Sok benned a szalmaláng. Szimpatikus, nyílt, szabad és élénk, igazán kedélyes természetű vagy. Nagylelkű és segítőkész, emberbarát, mély igazságérzettel. A sokoldalúság felé törekszel, de ezt általában nem éred el. Kellemes, kitartó és érdekes elbeszélő vagy, de sohasem játékrontó.

A te táskád ez a bőrvirágos Mini-bag. Különféle barna árnyalatú textilbőr virágok díszítik ezt a táskát. Különleges darab és a te is az leszel, ha magaddal viszed! A táska alja ovális, nagyon érdekes és kényelmes darab. Cipzárral és mágnes patenttal záródik, keresztben és vállon is lehet hordani.

Nyilas

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások