3 tipp arra, hogy az év eleje is olyan boldog legyen, mint a karácsony

monimi

Vége az ünnepeknek, a várakozás időszakának, és ilyenkor januárban van bennünk egyfajta kiüresedés. Nincs már mire várni, jönnek a szürke esős ködös, havas hétköznapok. Minden olyan komor, rosszkedvűnek érezzük magunkat. Ne tedd ezt magaddal!

Az, hogy az emberiség beosztja az időt évekre, hónapokra, napokra, sőt még percekre is ez csak egy megegyezés köztünk. Tulajdonképpen az idő végtelen, a január is ugyanolyan szép hónap, mint a december. Azt ajánlom neked, hogy kezd el tervezgetni milyen legyen ez az év, álmodozz bátran, tűzz ki magad elé célokat, feladatokat, amiket megvalósíthatsz, akár már rögtön év elején.

Vegyél elő egy nagy papírt, és írj rá mindenféle jó dolgot. Kiegészítheted rajzokkal vagy kis matricákkal is, majd tekerd össze és tedd el. Milyen jó lesz év végén ránézni és megfigyelni, mi valósult meg belőle. Persze az álmokért tenni is kell! Jelölj ki magadnak először egyetlen célt. Fókuszálj arra, és azt próbáld meg kivitelezni. Nagyon fogsz majd örülni neki, ha sikerül, akár már január végén vagy februárban.

A célokról pedig csak annyit, hogy nem árt jól választani. Képességet, célt és feladatot is. Ha a feladat mindig nagyon egyszerű, az biztonságos, de nem lehet fejlődni. Ha megugorhatatlanul nehéz, akkor a folyamatos kudarc és a kedvvesztés borítékolva van, megint csak nem lehet fejlődni. Sok sikert kívánok neked!

A második tippem: Ne mástól várd, hogy boldoggá tegyen! Tedd boldoggá saját magad! Először is békülj ki önmagaddal testileg, fejben és lelkileg is. Fogadd el, hogy erre az életedre ez a csomag van! Tök jó!!! Ha nem szereted magad, hogyan várod el másoktól, hogy szeressenek? Éppen ezért kényeztesd magad. Minden nap lepd meg ezt a nőt ( vagy férfit) valami klassz dologgal. Legyen az egy süti, egy jó beszélgetés, vagy egy kellemes séta, fürdő. Próbálj meg minden nap lazítani, meditálni legalább negyed órát. Legyen én időd!

Harmadszorra pedig, legyél hálás mindazért, amid van! Minden este gondold végig a napodat és találd meg benne azt a jó dolgot, ami történt. Ezt jelöld meg, akár gondolatban pipáld is ki, és adj hálát érte, hogy megtehetted.

Sokszor esünk abba a csapdába, hogy csak azt nézzük másoknak milyen könnyű az életük. És soha nem azokat hozzuk fel magunkban példának, akiknek sokkal rosszabb és nyomorultabb a helyzete, mint a miénk. Nézd mindig olyan szemmel az életedet, hogy honnan indultál, és hová jutottál. Mennyi mindent elértél, és megtanultál már, mióta ezen a bolygón vagy. Egy kis személyes adalék ehhez a hála dologhoz. Elmentem a reumatológiára, mert rettenetesen fájt a kezem. Sokat szabtam kézi ollóval, behajlítani sem tudtam ujjaimat, nagyon el voltam kenődve Aztán eszembe jutott, hogy valakinek még keze sincs! És milyen hálás voltam érte, hogy nekem van, és fáj.

Nagyon boldog új év kezdést neked! Kívánom, hogy valósuljanak meg a céljaid és a vágyaid, hogy ezeket könnyen érd el. Ne engedd, hogy a negatív társadalmi események befolyásoljanak, teremtsd meg a saját kis boldog világodat!

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások