A romantika találkozása az eleganciával

monimi

Drága nyájas olvasóim! Régen jelentkeztem már, de azért a háttérből “bölcs bagolyként” mindig figyelem Monimi tevékenységét. Azt, hogy mi érdekli, vagy mivel foglalkozik éppen. Idén is, mint minden évben, Monimi vadonatúj őszi-téli kollekcióval jelentkezik, amely most különlegesen jól sikerült! A táskákról, gondolatokról, érzésekről beszélgetünk ebben a cikkben.

Mi volt az inspiráció kollekció elkészítésénél?

Az inspirációt idén az a nagyon egyszerű tény adta, hogy a kedvenc méterárus helyemen olyan gyönyörű mintázatú anyagokra bukkantam, amelyeket egyszerűen nem tudtam otthagyni. Köztudott, hogy Anyag Őrült vagyok. Teljesen lázba hoznak a különböző színek, minták, struktúrák. Imádom a különböző kelmék fogását. Szinte azonnal magam előtt látom, hogy mutatna az adott anyag megvarrva, térben. Így, amikor ezeket a nagyon elegáns, gyönyörű mintákat megláttam, majdnem elájultam! Egyszerűen nem volt választásom, haza kellett hoznom őket!- nevet Monimi

Monimi Elegance

Kinek ajánlod ezt a kollekciót?

Az én vásárlóim dolgozó nők, családanyák, kismamák, akik valljuk be, igen nagy terhet cipelnek a mindennapokban. Sok feladatot látnak el egyszerre. Szükségük van olyan táskára, amely funkcionális, minden kellék belefér ahhoz, hogy a napjuk zökkenőmentes legyen. Emellett viszont csinosak, elegánsak lehetnek. A Monimi Elegance kollekcióban azt hiszem, mindezt sikerült megvalósítanom. Nekik ajánlom az új kollekciót!
A táskák fantasztikusan mutatnak! – lelkendezik Monimi
– Ha valaki egy ilyen táskával megjelenik feltűnő, jó benyomást kelt. Egyik vevőm mesélte pár éve, hogy éppen tárgyalásra igyekezett, az eső ömlött, esernyő persze nem volt nála. Rettenetesen elázott, csapzottan beesett a megbeszélésre és az egyetlen dolog, amiért mégis magabiztosnak érezte magát, hogy lerakta a Monimi táskáját és érezte, hogy ez legalább rendben van! Egyébként a tárgyalás sikeres volt!

Mi a 2023-as Monimi Elegance kollekció üzenete?

– Nem csak az ünnepnapokon, jeles alkalmakkor lehetünk elegánsak és csinosak, hanem a hétköznapokon is! Mert ezekből valljuk be azért több van- teszi még hozzá zárójelben.
– A Monimi táskákkal megvan ez a lehetőségünk! A táskák jól minőségűek, mutatós darabok. A hétköznapi eleganciát tükrözik. A táska minták között színes, romantikus, kacskaringós, szemetgyönyörködtető motívumokat találunk. Illetve színes, fűszeres, feltűnő mandala és mozaikszerű mintákat, mert imádjuk a színeket!
– Mindig mondom: Színek nélkül lehet élni, csak nem érdemes!

Mi a Monimi táskák titka?

Idén 9 éves lesz a Monimi Design. Az eltelt idő bizonyította számomra, hogy van keresnivalóm a piacon, érdemes tovább dolgoznom, mert szeretik és megbecsülik az alkotásaimat. Nem hagytam túl nagyra nőni a márkát, megmaradt kis manufaktúrának, ahol minden egyes elkészült darabnak lelke van, nagy gondossággal, egyenként készül. Nem egy gyártósoron tömegtermelésben. Folyamatosan fejlesztem a technológiát, hogy egyre jobb minőségű, egyre kényelmesebb darabokat tudjak létrehozni. Egy-egy mintát nem túl sokáig varrok, hogy megőrizzem az egyediséget. Úgy érzem, mindig meg tudok újulni! Rengeteg ötletem van, amit még meg kell valósítanom!
Sok visszatérő vásárlóm van, amiért nagyon-nagyon hálás vagyok. Amikor kicsit elbizonytalanodom, elkenődöm, ők öntenek belém lelket, és a vásárlásokkal, biztatásokkal, azzal, hogy követnek engem, arra ösztönöznek, hogy Gyerünk! Kelj fel és dolgozz, alkoss, mert érdemes!- ezért Hajrá Monimi!

 

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások