Az 5 legfontosabb szempont táskavásárlásnál

Mindenki egyetért abban, hogy a táskavásárlás főként érzelmi kérdés. Vannak azonban olyan szempontok, amit egy új táska beszerzésénél mindenképpen érdemes figyelembe venni. Lássuk az öt legfontosabb dolgot, amit szem előtt kell tartani.
monimi
Mindenki egyetért abban, hogy a táskavásárlás főként érzelmi kérdés. Vannak azonban olyan szempontok, amit egy új táska beszerzésénél mindenképpen érdemes figyelembe venni. Lássuk az öt legfontosabb dolgot, amit szem előtt kell tartani.
Az 5 legfontosabb szempont táskavásárlásnál

AZ OUTFIT MENŐ

Az egyik fontos szempont a kiegészítők, így a táska összhangja a meglévő, vagy tervezett ruházatunkkal. Jön a tavasz, így a ruhatárunkat is megújítjuk, vagy előszedjük a szekrény mélyéről az elfeledett darabokat. És ha jó még ránk, akkor egy öltözetet, divatos szóval outfitet állíthatunk össze.

Sokan használják ezt a kifejezést mostanában: outfit. Jelentése egy komplett öltözék, együtt viselt ruhadarabok kombinációja: szoknya és hozzá illő zakó, vagy ruha és hozzá illő felsőkabát, amelynél az utóbbi rövidebb a ruhánál. Az egyes részeknek anyagukban és színben illeszkednek egymáshoz, és követik az aktuális divatot. Találkozhattatok még az OOTD rövidítéssel is, ami a nap öltözetét takarja.

Szóval, ha táskát veszünk, mindig tartsuk észben a meglévő ruhatárunkat, és ahhoz illő darabot válasszunk.

Outfit

A MÉRET A LÉNYEG

Az emberek különféle dolgokat visznek magukkal a táskájukban, ezért fontos, hogy mindenki az életvitelének megfelelő méretű táskák válassza.

Internetes vásárlás esetében a képek alapján nehéz eldönteni a táska valódi métereit. Gyakran helyezik ezért élő környezetbe a táskákat, például egy modellre, vagy próbababára. A legjobban járunk, ha megpróbáljuk a leírásban megadott méreteket a valóságba is áthelyezni, nehogy a szállítást követően szembesüljünk azzal, hogy túl kicsi, vagy túlságosan nagy táskát rendeltünk.

Jó módszer, ha elővesszük kedvenc táskánkat, és egy mérőszalag segítségével azt lemérve hasonlítjuk össze a centimétereket. Vigyázzunk, mert néhány centiméter eltérés is jelentős méretbeli különbségeket okozhat.

Méret

EGY JÓ FAZON

A méret mellett fontos szempont lehet a táska fazonja. Itt szintén mindenkinek általában meg van a kedvence. Ne legyen túl mély, mert akkor mindent elnyel ugyan, de nehéz megtalálni benne, és így sok felesleges dolog gyűlhet össze a táskánkban. De túl széles se legyen az alkatunkhoz képest, mert akkor meg berogyhat, és nem lesz elég csinos.

A klasszikus fazonok már bizonyítottak, szerintem érdemes azok közül választani. Persze egy divatos és trendi dizájner táska meg jól néz ki, de a praktikumra mindig ügyeljünk, mert végül is ez egy használati tárgy, kényelmesnek kell lennie a mindennapokban.

Fazon

TE HOGYAN HORDOD?

A fazont meghatározza az is, hogy hogyan hordod a táskádat legszívesebben. Lehet kézben, a karon, a könyöknél, vállon vagy keresztben. De hátizsákok is léteznek divatos kivitelben. Érdemes olyan modellt választani, amit lehet variálni is, például állítható, vagy lecsatolható a pántja. Így mindig az alkalomhoz tudod alakítani a kedvenc táskádat.

Azt tudtad, hogy egy tanulmány szerint azzal, hogy hogyan hordod a táskádat, tudat alatt üzenni szeretnél a külvilágnak? A választásnál persze ne az üzenet legyen a fő szempont.

Te hogyan hordod

NO DE TETSZIK-E?

A legfontosabb dolog szerintem mégis csak az, hogy tetszik-e a táska. Lehet az a legszuperebb fazon, a legkényelmesebb viselet, a legjobb méret, és öltözékhez illő, ha nem ébreszt bennünk fel valamit, akkor hiába az egész. Szóval hallgassunk inkább a szívünkre, mint az eszünkre. Táskavásárlásra fel!
Monimi táska

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások