A 15 legizgalmasabb cipő 2017 tavaszára

Mindenki egyetért azzal, hogy az igazi tavaszi-nyári szezon ott kezdődik, mikor végre felvehetjük a szandálunkat. Az idei év e téren is izgalmas darabokat tartogat a számunkra, hiszen a tervezők jobbnál jobb kreálmányokkal kényeztetnek minket. Lássuk a 15 legtrendibb cipőt.
monimi
Mindenki egyetért azzal, hogy az igazi tavaszi-nyári szezon ott kezdődik, mikor végre felvehetjük a szandálunkat. Az idei év e téren is izgalmas darabokat tartogat a számunkra, hiszen a tervezők jobbnál jobb kreálmányokkal kényeztetnek minket. Lássuk a 15 legtrendibb cipőt.
cipő

HŰVÖS REGGELEK

Még hűvösek ugyan a reggelek, de én már hallottam az első fagylaltos kocsi hangját a környékünkön, ami nem jelenthet mást, mint hogy megállíthatatlanul érkezik az igazi TAVASZ! A naptár szerint már jócskán benne vagyunk a megújulás évszakában, de a ruhatárunkat még csak most kezdjük leváltani. Aki figyeli az üzletek kirakatait, az már régóta tudhatja, hogy a tavaszi szezon elérkezett.

TAVASZI MEGÚJULÁS

Nemcsak azért szeretem a tavaszt, mert vége az unalmas, szürke, nehéz téli öltözeteknek, hanem mert a kiegészítők terén is szabadabban választhatunk. Legjobb példája a tavaszi megújulásnak és a szabadságnak pedig nem más, mint a cipők.

Ellentétben az időjárás által meghatározott, funkcionális célokat betöltő cipőknek, ahol a hideg, az eső és hó ellen kell, hogy védje a lábunkat, ebben a szezonban a cipők elsődleges célja, hogy szépek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. A téli cipőknél már akkor örül az ember, ha nem szorítja a lábat, és nem fagynak le az ujjai, addig egy szép tavaszi darab inkább a szívünket melengeti meg.

SZÍNES SZANDÁLOK

A színes szandálok és az elegáns papucsok már inkább a nyarat idézik, de mindenképp figyelemre méltóak, és elengedhetetlenek egy jó ruhatár összeállításánál. Lássuk a 2017 tavaszi szezon legtrendibb darabjait a világban.

15 legizgalmasabb cipő1. Alexandre Birman Gingham szandál
15 legizgalmasabb cipő2. Alice + Olivia Colby papucs
15 legizgalmasabb cipő3. Ancient Greek Korinna szandál
15 legizgalmasabb cipő4. Aquazzura Tropicana szandál
15 legizgalmasabb cipő5. Balenciaga Bazar csíkos parafatalpú
15 legizgalmasabb cipő6. Loeffler Randall Suze szandál
15 legizgalmasabb cipő7. Mansur Gavriel Bicolor szarvasbőr szandál
15 legizgalmasabb cipő8. Pierre Hardy Azur szandál
15 legizgalmasabb cipő9. Proenza Schouler fonott papucs
15 legizgalmasabb cipő10. Sam Edelman Stanley papucs
15 legizgalmasabb cipő11. Tabitha Simmons Mendi fűzős szandál
15 legizgalmasabb cipő12. Tory Burch Marguerite szandál
15 legizgalmasabb cipő13. Valentino bársony szandál
15 legizgalmasabb cipő14. Vince Macey szandál
15 legizgalmasabb cipő15. Vince Taye szandál

 

forrás: [link]

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások