Az 5 legnépszerűbb Cuki poszt 2016-ban

A tavalyi évben a Cuki Bagoly blog számos cikke került a figyelem középpontjába – köszönhetően az index2-nek – de ezek közül is volt néhány, ami a népszerűségét tekintve kiemelkedett a többi közül. Lássuk melyik volt az az 5, ami leginkább tetszett nektek!
monimi
A tavalyi évben a Cuki Bagoly blog számos cikke került a figyelem középpontjába – köszönhetően az index2-nek – de ezek közül is volt néhány, ami a népszerűségét tekintve kiemelkedett a többi közül. Lássuk melyik volt az az 5, ami leginkább tetszett nektek!
az öt legnépszerűbb

 

5. HOGYAN TISZTÍTSD A TÁSKÁD?

A táskák karbantartásáról, mosásáról, tisztításáról szóló írásban sokan találhattak hasznos tippeket, de így is csak az ötödik helyet foglalta el a ranglistán. Remélem Monimi hamarosan kitalál valamit arra is, hogy hogyan tároljuk az éppen nem hordott táskáinkat!

„A kedvenc táskánkat szeretjük magunkhoz ölelni, és szinte állandóan hordjuk. De azt tudtad, hogy – higiéniai szakemberek által végzett vizsgálatok szerint – egy átlagos női táskákban nyüzsögnek a baktériumok, és a legtöbb táskában több található, mint egy vécékagylón?” >>> tovább a cikkhez

Hogyan tisztítsd a táskád?

4. ÁLOMGYÁRAK: CHANEL

Az Álomgyárak sorozat neves táskagyárak, gyártók történetét mutatta be. A mindenki által ismert Chanel története a negyedik helyre került.

„A francia divatóriás neve mindig is egyet jelentett az eleganciával. Az ikonikus személlyé vált Coco Chanel nevét hamar megismerték, és a modern, felszabadult és elegáns nő szimbólumává vált a XX. században. Nézzük, hogy milyen érdekességeket rejt a cég története.” >>> tovább a cikkhez

Álomgyárak: Chanel

3. ÁLOMGYÁRAK: DIOR

Ennél is többen voltatok kíváncsiak a másik francia divatház, a Dior érdekességeire, így ez a cikk a lista harmadik helyét foglalhatta el.

„A híres francia divatház története a 40-es évekre nyúlik vissza. De ki lesz idén az új kreatív igazgató? És hogyan készül egy exkluzív Miss Dior táska? Most mindent megtudhatsz a cégről, amit szeretnél.”
>>> tovább a cikkhez

Álomgyárak: Dior

2. A PÁRIZSI DIVATHÉT 25 LEGIZGALMASABB TÁSKÁJA

A divatvilág eseményei mindig nagy érdeklődésre tartanak számot. Az ősszel megrendezett párizsi divathét, és persze az ott bemutatott táskák 20000-nél is több látogatót vonzottak a blogra, aminek igen örültem.

„Javában benne vagyunk az őszben, a tavaszi divat kollekciók bemutatása már a végéhez közeledik, de a 2017-es táska trendek terén még a héten lezajlott Párizsi Divathét tartogatott izgalmakat. Lássuk melyek voltak a legérdekesebbek.” >>> tovább a cikkhez

A párizsi divathét 25 legizgalmasabb táskája

1. HOGYAN HORDOD A TÁSKÁD? MEGMONDOM KI VAGY!

A toplista élén azonban egy olyan bejegyzés áll, amiből mindenki magára ismerhetett, és megtudhatta, hogy ki is valójában. 🙂 Úgy tűnik erre voltatok a legkíváncsibbak.

„A testbeszéd sokat elárul a személyiségünkről. Modern világunkban ehhez hozzá tartoznak az öltözködés által közvetített gesztusok is. Egy tanulmány szerint azzal, hogy hogyan hordod a táskádat, tudat alatt üzenni szeretnél a külvilágnak. Kíváncsi vagy rá, hogy mi a te üzeneted?”>>> tovább a cikkhez

Hogyan hordod a táskád?
Köszönöm a sok olvasónak, hogy figyelemmel követte az írásaimat, találkozunk 2017-ben is!

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások