Miért vegyünk egyedi táskát?

Sokszor felmerül a kérdés az emberekben, hogy milyen egyedi ajándék kerüljön a fa alá karácsonykor, vagy mit is adjunk szeretteinknek különleges alkalmakra.
monimi

Ajándék ötletek nőknek

Sokszor felmerül a kérdés az emberekben, hogy milyen egyedi ajándék kerüljön a fa alá karácsonykor, vagy mit is adjunk szeretteinknek különleges alkalmakra. Jó ötlet lehet például egy női bőrtáska, vagy egy egyedi tervezésű textil táska is. Ha egyedi táskát akarunk olcsón kapni, de nincs sok időnk, akkor legjobb módszer, ha egy webáruházba látogatunk el, ahol kedvünkre kutakodhatunk anélkül, hogy az üzletekben kéne tolonganunk, és lejárni a lábunkat a városban. Vannak bolt helyek, ahol számos termék, köztünk például egyedi farmer táska, vagy más egyedi készítésű táska várja az érdeklődőket. Az egyedi kézműves termékek mindig megnyerik a nők tetszését, mivel ötletesek és különlegesek, és nincs meg a veszélye, hogy szembe találkozik másnap az ember vele az utcán.

Ajándék ötletek nőknek

Egyedi táska készítés

Ha igazán a kedvében akarunk járni valakinek, akkor figyelembe vesszük az ízlését, öltözködését – esetleg a meglévő ruhatárát, ha azt is ismerjük – és ennek alapján választunk táskát. Ez nem mindig egyszerű, de jó megoldás lehet a rendelés és gyártás, vagy az egyedi táska varrás. Az egyedi táskák készítése nem új a nap alatt, számos kisvállalkozás foglalkozik vele. Az online vásárlási lehetőség még közelebb hozza ezeket a lehetőségeket, nem beszélve arról, hogy az Internetes eladás ezeknek a kis manufaktúráknak jelentősen csökkenti a költségeit, mivel így közvetlenül a gyártótól tudunk hozzájutni a termékhez, rendelhetjük meg azt egy webáruházban, kikerülve kis- és nagykereskedőket.

egyedi női táska

Nem csak alkalmakra

Nem csak különleges alkalmakra lehet vásárolni, illetve nem csak különleges felhasználásra. Még nagyobb meglepetést és örömet okozhatunk valakinek, ha nem egy ünnepre veszünk neki ajándékot, hanem csak úgy, hogy kifejezzünk szeretetünket. Meglephetjük őt például egy egyedi bevásárló táskával.

Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy a boltokban már nem adnak ingyen szatyrokat, sőt egyre drágábban adják ezeket az ideiglenes csomagolásokat, melyek csak arra szolgálnak, hogy hazáig elcipeljük a vásárolt terméket, és azt követően a kukában landolnak, szennyezve ezzel a környezetet, még ha azt környezettudatosan a szelektív gyűjtőbe dobjuk is, mivel az előállításuk sok energiát igényel, nem beszélve a pénztárcánkra gyakorolt negatív hatásáról. A reklámszatyorként is ismert csomagolóval ráadásul egész úton hazafelé azt a céget hirdetjük ingyen, s bérmentve, ahol a terméket vettük, amivel igazából nincs is gond, hacsak nem egy elegánsabb ruhában ugrottunk be az élelmiszerboltba, mert akkor a nejlonzacskó az egész szerelésünket porig alázza.

Mindenkinek azt javaslom ezért, hogy egy szolid, mindenhez illő, összehajtható táskával induljon bevásárolni, s elkerülheti ezeket a szituációkat. A textil ráadásul sokkal tartósabb is, mint a nejlon, sokáig használható, és nem szakad ki az első alkalommal (vagy már az előtt).

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások