Így tedd könnyebbé a táskádat!

Gyakran hajlamosak vagyunk mindenfélét magunkkal cipelni mindenhová, táskánkat teletömve útnak indulni. A te táskád is olyan nehéz, hogy majd leszakad a karod és a vállad tőle? Nézzük pár tippet, hogy hogyan teheted lényegesen könnyebbé! Tanuld meg helyesen felosztani a helyet, és szabadulj meg a felesleges kacatoktól.
monimi
Gyakran hajlamosak vagyunk mindenfélét magunkkal cipelni mindenhová, táskánkat teletömve útnak indulni. A legtöbb női válltáska olyan nehéz, hogy majd leszakad a karod és a vállad tőle! Nézzük pár tippet, hogy hogyan teheted lényegesen könnyebbé! Tanuld meg helyesen felosztani a helyet, és szabadulj meg a felesleges kacatoktól. 
Könnyebb táska

ELŐSZÖR IS LÉGY ŐSZINTE MAGADHOZ!

A legtöbb nő elismeri, hogy rendszeresen több dolgot visz magával, mint amire szüksége lenne. Sőt vannak akik tettek már tönkre úgy táskát, hogy túlságosan sok holmit zsúfoltak bele, és még egy ipad táska, és le is szakadt. Először is mindig légy őszinte magaddal, ha szeretnéd, hogy ezentúl a táskád könnyebb és jól rendszerezett legyen. Hagyd otthon azokat a dolgokat, amelyek csak igen ritka, kis valószínűséggel előforduló szituációban kellhetnek.

MINEK BELŐLE KETTŐ?

A hatalmas női táska kipakolásakor sokszor szembesülünk azzal a ténnyel, hogy egyes apróságokat több példányban is magunkkal vittünk. Legtöbbször ezek a rágógumik, a papírzsebkendők és az ajakbalzsamok, de emellett számos egyéb holmi húzza feleslegesen a vállunk nap, mint nap. Legelső és leghatékonyabb módszer a súlycsökkentésre tehát, ha elsőként a többes dolgoktól szabadulunk meg. Csak annyit vigyünk mindenből, amennyire szükség lehet.

Monimi Design kulcstartó

A KULCSTARTÓ DIVATOS KIEGÉSZÍTŐ LEHET

A kulcsaidat tedd külön egy divatos kulcstartóra (például egy baglyosra :). Ezt így már külön is hordhatod, akár a táskádra akasztva, de megfelelő ruhadarab esetén az övedre is teheted, ami még fel is dobja egy kicsit az öltözetet. Ráadásul nem kell keresgéled sem a táska mélyén, mert így mindig megtalálod.

Könnyű

VÁLASSZ KÖNNYEBB TÁSKÁT!

Használj többféle méretű táskát, és az alkalomhoz illőt és nagyságút vidd magaddal. Válassz a különféle táska fajták közül. A textil táskák sokkal könnyebbek, mint a bőr vagy műbőr, ráadásul könnyebben is kezelhetőek. Nem véletlen, hogy a Monimi táskák mind textilből készülnek! Az egyedi táska készítés jó ötlet, mert a táska épp az igényeidhez igazodik majd.

Szerencsére a táska divat is neked kedvez, mert egyre könnyebb darabokat készítenek a márkás táska gyártói is, ráadásul a modern anyagokból a táska kellékek is könnyebbek.

A NESZESSZERT IS NÉZD ÁT!

Vizsgáld át rendszeresen a neszesszerben levő smink termékeket is, mert könnyen előfordul, hogy mindig csak újabb, esetleg felesleges dolgot dobsz bele. Azt remélem, hogy mondanom se kell, hogy a sminkeket mindig elkülönítve tárold, lehetőleg egy jól zárható helyen.

A táskád könnyítése érdekében gondold végig, hogy mire használod a benne lévő dolgokat. Ha a sminkeket például csak a munkahelyeden kapod elő egy kis igazításra, akkor nincs értelme állandóan magaddal vinni. Tarts néhány alapvető sminket az irodai fiókodban és máris egy könnyebb táskával indulhatsz a munkába.

A táskád rendszeres takarítása közben vess egy pillantást a benne hordott kozmetikumaid szavatossági idejére is! Előfordulhat, hogy lejárt cikkeket hordasz magaddal, amelyek így akár az egészséged károsak lehetnek.

NE STRESSZELJ!

Talán nem is gondoltad volna, hogy milyen szoros összefüggés van a stressz és a táskád mérete között. Az az igazság, hogy a biztonsági okokból magaddal hurcolt dolgok arra utalnak, hogy állandó készültségben vagy. Fogadd el, hogy nem lehet minden váratlan szituációra felkészülni, és engedd el a feszültséget és a felesleges dolgokat, hogy az életed és a táskád is könnyebbé válhasson.

Nehéz

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások