Cuki Bagoly: A vadonatúj Monimi Be Happy kollekció csak rád vár!

monimi

A Monimi márka megállíthatatlanul tör előre a hazai piacon. Az idei év tavaszán – mint mindig- most is vadonatúj kollekcióval jelentkezik. Ennek apropóján beszélgettünk Skodák Mónival a Monimi táskák alkotójával.

Cuki: Miért kell minden évben kétszer új kollekciót készíteni? Minden táska lecserélődik idén tavasszal?

Monimi: -Továbbra is azt gondolom, hogy igény van az egyediségre, a különleges táskákra idén még jobban is, mint valaha. Új kollekcióval készülök a tavaszi szezonra, amelynek címe “Monimi Be Happy!” lesz, csak azért is! És azt hiszem azt nem is kell magyaráznom, miért ezt a címet adtam az idei kollekciónak.  A vadonatúj táskák mellett azonban, lesznek olyan régi modellek, amelyeket megtartok, mivel nagyon sok új vásárló jön, aki szeretne az előző kollekciók darabjaiból is vásárolni. Ezért az ő igényeiket is szeretném figyelembe venni.

Be Happy tavaszi kollekció

Cuki: -Mi volt az inspiráció a kollekció elkészítésénél?

Monimi:- Nagy változások mennek végbe most a világunkban. Az idei év nagyon megerőltető mindenki számára, úgy érzem szükségünk van egy kis vidámságra, egy szép mosolyra, egy jó nevetésre. A Monimi kollekciókkal mindig a boldogság érzését szeretném közvetíteni. Szeretném, ha idén tavasszal és nyáron megtalálnánk ezt és eltöltene minket a szabadság, a vidámság, lazaság érzése. Engedjük el magunkat, legyünk bohémek, viccesek, találjuk meg a hétköznapokban is ezeket az érzéseket. Arra gondoltam, hogy vidám, színes mintákat választok a kollekcióhoz. Zümmögjenek a bogarak, szálljanak a pillangók, nyíljanak ki ezer színben a virágok, szikrázzanak a mandalák!

Cuki: -Mi a 2021-es Monimi kollekció üzenete?

Monimi:- A kollekció üzenete számomra az elmúlt év egyik legfontosabb gondolata: Ha korlátok állnak előtted, a lelkedben akkor is légy szabad! Ne ragadj meg a hétköznapok szürkeségében! Színezd ki az életedet! Legyen egy unalmasnak induló hétfő csodálatos, napfényes és vidám! Lépd át a korlátaidat, feszegesd a határaidat, hiszen mai napon kell boldognak és vidámnak lenni, és holnap és azután és azután….

Be Happy tavaszi kollekció

Cuki:- Említetted, hogy nagy változások mennek végbe a világban. Történtek-e változások idén a Monimi életében?

Monimi: – Nagyszabású termékfejlesztésbe kezdtem a Moniminél. Első körben Meditációs párnákkal és vászonkép mandalákkal bővítettem a kínálatot. A “Maradj otthon” kategória tartalmazza ezeket a termékeket. Nagysikerrel debütáltak!

Több  hasznos új termékkel is fogok jelentkezni idén.  Azonban, azt is be kellett látnom, hogy egyedül ezeknek az előállítása nem fog menni, ezért munkatársakat kerestem, akik részfeladatokat végeznek a varrás és szabás terén.

A csomagküldésben is fejlődnöm kellett, mert beláttam, hogy természetesen senki sem szeret heteket várni az áhított termékre, amibe beleszeretett. Van már asszisztensem ezen a területen is. Andor fiam és barátnője lett az új munkatársam. Csuda vidám csapat vagyunk így együtt!

Be Happy tavaszi kollekció

Cuki:- Visszatérve a kollekcióra, hogyan fog kinézni pontosan? Látod-e már mi a Monimi táskák titka idén?

Monimi:- A tavaszi kollekció darabjai természetes megjelenést és eleganciát sugároznak. A táskák titka, hogy mindenkire szabhatóak, akár üzleties megjelenést, akár szabadidős, hétköznapi stílust szeretnénk. Könnyed, elegáns és trendi modellek.

Cél, hogy emelkedj ki a tömegből! Viseld bátran, légy könnyed és vidám!

Cuki:- Kinek ajánlod az új kollekciót?

Monimi:- Az összes meglévő és leendő Monimisnek ajánlom a táskákat. Azoknak, akik szeretik a pasztell, púderes színárnyalatokat. Illetve a türkiz szerelmeseinek. Remélem mindenki megtalálja majd az egyéniségéhez leginkább illő darabot!

Cuki: – Köszönöm a beszélgetést! Mit mást kívánhatnék neked zárásként, mint az örök szlogent: Hajrá Monimi!

– Én is köszönöm! Hajrá Monimi!

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások