Monimi Balance-Találd meg az egyensúlyod a zűrzavarban

A saját kis világunkban kell megteremteni a belső békét. A 2019-es őszi kollekció többnyire a mandala mintákról szól, amely a Monimi Balance nevet kapta.
monimi

Mi volt az inspiráció kollekció elkészítésénél?

A 2019-es őszi kollekció a Monimi Balance nevet kapta. Általában nyitott szemmel járok, követem a világ változásait és arra lettem figyelmes, hogy most a legfontosabb számunkra az egyensúly, a belső békénk megtalálása. Ebben a zűrzavaros világban annyi baljós esemény történt mostanában, árvizek, tűzvész, balesetek, klímaváltozás, környezetszennyezés és még sorolhatnám. Azon gondolkodtam el, hogy hogyan tudunk a viharos események közepette mégis kiegyensúlyozottak, békések, bizakodóak és szeretetteljesek maradni.

Arra gondoltam, hogy a saját kis világunkban kell megteremteni a belső békét, megtalálni minden nap a középpontunkat, az egyensúlyunkat, mert ez adhat kapaszkodót a mindennapjainkhoz és az elkövetkezendő céljaink megvalósításához.

Tanakodtam hogyan tudok én ebben segítséget nyújtani! Mivel táskákat készítek, legkönnyebben ezeken keresztül tudom ezt az üzenetet eljuttatni a követőimhez.

Monimi Balance

Figyelem a megrendelőimet, nyomon követem azt, hogy milyen színek, milyen formák tetszenek nekik leginkább, és azt vettem észre, hogy az idei évben felerősödött bennünk Monimisekben az az igény a mandala mintákra. Egyre jobban kedveljük őket.

Ezért arra gondoltam, hogy az idei őszi kollekció többnyire a mandala mintákról fog szólni! Mivel a mandala a teljes világunkat jeleníti meg egy koncentrikus körben, annak már puszta vizsgálata is jó érzéssel, megnyugvással tölt el mindenkit. A mandala minták formái színei aktivizálhatják a belső energiáinkat, mozgósíthatják a bennünk lévő erőket, ezért fontos szerepet tölthetnek be a mindennapjainkban. Egy-egy ilyen minta a táskán hordva, nap, mint nap velünk van, meg szemlélhetjük, segítségünkre lehet mindennapi életünkben.

Mi a 2019-es Monimi Balance kollekció üzenete?

Az én vásárlóim dolgozó nők, családanyák, akik főznek, mosnak, takarítanak, bevásárolnak mindennap és legfőbb támaszai, vagy központjai egy családnak. Ezek a teendők nagy terheket rónak rájuk, néha borzasztóan nehéz megállni a helyüket a mindennapokban, kibillennek az egyensúlyukból, nem találnak kapaszkodót.

Szeretném, ha az idei szezonban együtt járnánk végig azt az utat, amelyben megtaláljuk, milyen módon lehetünk kiegyensúlyozottak, hogyan jutunk a belső békénkhez. Hiszen a Monimi legfőbb célja a boldogság közvetítése!

Monimi Balance

Kinek ajánlod ezt a kollekciót?

A Monimi Balance kollekciót azoknak ajánlom, akik szeretik a nagy ívű, lendületes mintákat, szép színárnyalatokat, de értékelik az apró, jól kidolgozott, izgalmas részleteket is. Szeretném, ha mindenki megtalálná az egyéniségéhez leginkább illő darabot. Remélem sokak tetszését elnyeri majd az új kollekció!

Monimi Balance

Mi a Monimi táskák titka?

A Monimi táskák titka amellett hogy puha, rendkívül könnyű, és minőségi darabok abban rejlik, hogy mindenkire szabható! Akár üzleti és megjelenést, akár szabadidős, hétköznapi stílus szeretnénk, könnyed, elegáns és trendi modellek.

Monimi Balance Facebook esemény

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások