Női táska készítés

Ha olyan kiegészítőt szeretnénk, ami pont megfelel az elképzelésünknek és az igényeinknek, akkor marad a táska készítése. A kézműves táskák az egyedi igényeknek is megfelelnek.
monimi

Miért vegyünk egyedi táskát?

Ha női táska rendelés, vagy táska vásárlás jár a fejünkben, akkor legjobb, amit tehetünk, hogy felkeresünk egy online divattáska webáruházat. Így nem kell egész nap az üzleteket járnunk, ráadásul a női táska divat legjavát kaphatjuk egy helyen. Sok webáruház létezik ma már Magyarországon, de akár külföldről is könnyedén rendelhetünk így. De ezzel azért vigyázzunk, mert sokszor nem azt küldi a külföldi olcsó webshop, mint amit a képen látunk. A reklamáció pedig ebben az esetben elég nehézkes. Válasszunk inkább hazai forgalmazót és terméket.

Női táska készítés

Az ideális női táska

De milyen is az ideális női táska? Ez egyénenként változó lehet, mert mindenkinek eltér az életvitele. Az exkluzív női táska általában nem a mindennapokra való. A farmer táska pedig csak bizonyos öltözetekhez vehető fel. A női táska nagy, kicsit, fehér, kék, egyszínű, többszínű, ezerféle változata lehet, a fantázia sem szab határt neki. Egyszóval ideális táska nem létezik, mindenkinek meg kell találnia a saját magához és az alkalomhoz, a ruhájához illőt. Mit is tegyünk ilyenkor?

A női táska készítés

Ha olyan kiegészítőt szeretnénk, ami pont megfelel az elképzelésünknek és az igényeinknek, akkor marad a táska készítése. A kézműves táskák az egyedi igényeknek is megfelelnek, a kézi készítés miatt könnyen beleszólhatunk a gyártási folyamat során a termék tulajdonságaiba. A legtöbb helyen választhatunk az anyagok, a színek közül, megadhatjuk például, hogy mekkora legyen a táska pánt hossza, vagy éppen milyen minta, táska dísz legyen az elkészült darabon. Ha a félkész termékről is kapunk információkat, például táska képek formájában, akkor még a véglegesítés előtt lehet alakítani a táskánkon, és így jobban el is tudjuk képzelni a végeredményt.

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások