A férfiak is női táskát vesznek?

Táskára mindenkinek szüksége van, legyen az illető nő, avagy férfi. De azt tudtátok, hogy a női táskákat vásárlók közül minden hetedik férfi? Nézzük, milyenek is a netes vásárlási szokások.
monimi
Táskára mindenkinek szüksége van, legyen az illető nő, avagy férfi. De azt tudtátok, hogy a női táskákat vásárlók közül minden hetedik férfi? Nézzük, milyenek is a netes vásárlási szokások.
férfiak női táska

A FŐVÁROS LEMARADVA

Az Internetes vásárlás Budapestről a táskákat tekintve viszonylag kevesebben, talán mert itt számos táska üzlet áll rendelkezésre. Vidéken azonban ennek csak a töredéke az elérhető kínálat, ezért ebben a körben, valamint a főváros környékéről jóval nagyobb az online vásárlók tábora. Megfigyelhető, hogy egyre többen mobileszközről tájékozódnak, és a rendelést is innen bonyolítják le.
férfiak női táska

A TÁSKÁK EGYRE DIVATOSABBAK

Nemcsak a divat, de a praktikum szempontjából is megnőtt az igény a különféle táskákra. Már nemcsak a pénztárcánkat és a kulcsunkat visszük magunkkal reggelente, de sokszor velünk jön a laptopunk, vagy a tabletünk is, mint munkaeszköz. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az e-könyv olvasók is, ezek sem férnek el a nadrágunk, vagy kabátunk zsebében, és nem is biztonságos őket így hordani.

Egyszóval egy jó táskára mindenkinek szüksége van, még a férfiaknak is. A „férfiassági” sorrendben talán az aktatáska áll, ezt követik az un. levél táskák, amelyek szintén fektetett téglalap alakúak, általában bőrből készülnek és a két fülük mellett gyakran vállpántjuk is van. A hátitáska lehet sportos, de szerencsére találni már divatos darabokat is.

férfiak női táska

A FÉRFIAK SZÁMA SEM ELENYÉSZŐ

Amit kevesen tudnak, hogy a női táskát vásárlók 10-15%-a férfi. No azért általában nem maguknak szerzik be a jobbnál-jobb darabokat, hanem párjuknak szeretnének meglepetést szerezni egy-egy divatos modell megvásárlásával. Közeleg a Valentin nap is, amikor – a statisztikák szerint – az ajándékozások száma a világ számos pontján drasztikusan megemelkedik. A szerelmesek napja nálunk is egyre népszerűbb „ünnep”.

A férfiak egyébként tudatosabb vásárlók is, mint a hölgyek. Amint megtalálják, amit keresnek, nem nézelődnek tovább, hanem gyorsan véglegesítik a megrendelésüket. A nők általában szeretnek még azután is nézelődni, ha már megtalálták a legjobban tetsző táskát, és újra átnézik a teljes választékot.

férfiak női táska
forrás: [link]

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások