Cuki Bagoly, bemutatkozás

Egy Monimi táskán születtem, kedvelem a divatot, és egész éjjel fenn vagyok, hogy találjak valami érdekeset nektek.
monimi
Sziasztok! Cuki Bagoly vagyok. Egy Monimi táskán születtem, kedvelem a divatot, és egész éjjel fenn vagyok, hogy találjak valami érdekeset nektek.
Cuki Bagoly

Sziasztok!

Szeretnék bemutatkozni Nektek! A nevem Cuki Bagoly, és egy igen különös módon kerültem ide közétek, ugyanis egy Monimi táskán láttam meg a napvilágot, akarom mondani a holdvilágot. Némi szárnyverdesést követően aztán egy kulcskarikára lógattak. Most épp ott himbálózom, és vigyázok hű gazdám oly becses kulcsaira. Egy percig sem tévesztem azokat szem elől, még éjjel sem, mikor Ő már elszenderedik és mindenki az igazak álmát alussza. Legfeljebb néhány pillanatig (no jó van az néha pár órácska is), mikor a neten böngészek. Igen, jól hallottátok. Engem is elragadott ez a fránya elektronikus világ, de hát annyi érdekes dolgot lehet találni rajta.

Talán még nem is említettem, hogy mennyire szeretem a divatot. Na meg azok a csodálatos táskák! Lehet, hogy a származásom miatt, de élek-halok egy jó táskáért. Hiába, az alma nem esik messze a fájától, hát még a bagoly, főleg ha este megbotlik ott fent. Tudnék mesélni. Sőt tudjátok mit, fogok is! Mától, ha valami izgalmasat látok éjjel, amíg Ti szundítotok, akkor megpróbálom reggel még addig nyitva tartani a szemeimet, amíg felébredtek, és elmesélni nektek, hogy mit találtam. Remélem lesz még rá annyi időm, mielőtt a gazdám be nem dob a táskájába, miután sietve megitta a reggeli tejeskávéját. Megérthetitek, hogy Ő azért mindennél fontosabb számomra. Nélkülem mindig olyan elveszett, és persze a kulcsai is. Egyébként nagyon szeret, állandóan engem keres, ha nem vagyok ott mellette. Néha azért mérges is rám, ha elbújok indulás előtt, de azért mindig megbékél.

Keressetek Ti is engem, no nem a táskátokban, hanem a Monimi Facebook oldalon. Most ott vertem tanyát, és nem is szándékozok továbbrepülni egy jó ideig. A hosszabb írásaimat itt a honlapon, vagy a blog.hu-n lelitek. Próbálok majd kedvetekre valót huhogni, elsősorban a táskákról és a divatról, meg mindenféle érdekes, izgalmas, vagy vicces dologról. Természetesen Ti is küldhettek nekem témákat, ajánlásokat, hogy miről írjak, vagy, hogy mit osztanátok meg az olvasóim, a Monimisek között. Nézzetek rám minden héten, vagy akár gyakrabban is, ahogy épp kedvetek van.

Hajrá Monimi!

Erdő

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások