Monimi Xmas Collection Limited Edition interjú

A Monimi új karácsonyi meglepetés kollekciója kapcsán beszélgettünk Skodák Mónival, amely a hangzatos Xmas Collection – Limited Edition nevet viseli. Honnan is jött az ötlet, és mi a célja a kollekciónak? Most kiderül!
monimi
A Monimi új karácsonyi meglepetés kollekciója kapcsán beszélgettünk Skodák Mónival, amely a hangzatos Xmas Collection – Limited Edition nevet viseli. Honnan is jött az ötlet, és mi a célja a kollekciónak? Most kiderül! 
Monimi Xmas Collection Limited Edition interjú

ÜNNEPI ELEGANCIA

Milyen apropóból született a Monimi Xmas Collection?

Egyszer azt olvastam, hogy nagy bravúr egy márkánál, ha vadonatúj karácsonyi kollekcióval rukkol elő az ünnepekre! Ebben az évben a Monimi véghezvitte ezt a nagyszerű kihívást. Egy új, karácsonyi, limitált kollekcióval készültem az ünnepekre az elegancia jegyében. Fekete táskákat készítettem többféle fazonban, a modellek mégis összetartoznak, egységet alkotnak.

Ünnepi elegancia

A FEKETE 50 ÁRNYALATA

Köztudott, hogy a Monimi egy színes világ, a színek és minták kavalkádja jellemzi. Hogyan fér bele akkor egy fekete kollekció ebbe az elképzelésbe?

Bevallom, nagy és kissé nehéz feladatnak tűnt megtervezni ezt az irányvonalat. Mit lehet kezdeni a feketével? – tettem fel magamnak a kérdést. Amikor azonban elővettem a különféle fekete anyagokat, textilbőrt, szöveteket, puha velúr anyagot, csillogó műbőröket, felfedeztem, hogy a feketének rengeteg árnyalata, megjelenési formája lehet. Innentől vált izgalmassá a tervezés folyamata. Magamban a fekete 50 árnyalatának hívtam ezekben a napokban a Monimi műhelyt.

A fekete 50 árnyalata

HIÁNYPÓTLÓ

Hogyan fogadják szerinted a vásárlók a kollekciót?

Mint azt már előbb említetted, a Monimi-t kifejezetten mintás, színes táskák jellemzik. A vevőink egy része viszont szereti és keresi is a visszafogott minimalizmust. Többen igényelték az olyan modelleket, ami nem annyira feltűnő, könnyebben lehet öltözködni hozzá, de azért egyedi és igényes. Ezt a hiányt szerettem volna pótolni, megoldani ennek a vevőközönségnek a problémáját.

Hiánypótló

VÁLJ EGYEDIVÉ!

A téli időszakban, karácsony táján sokan készítenek fekete táskákat. Nem félsz attól, hogy a kollekció beleolvad a tömegbe?

Úgy vélem, hogy a Monimi ezzel a kollekcióval most is teljesíti az egyik fő küldetését. Válj egyedivé! A sok egyhangú fekete táska mellett ezek a táskák nem mindennapiak, nagyon egyediek. Ezt a különbözőséget a nemes anyagok társításával, az aprólékos, kézi munkával varrott, saját tervezésű motívumokkal érem el. A táskák nemcsak szépek, de rendkívül könnyűek és moshatóak, ami nagyon fontos a személyes higiéniában. Egyedülállóan 1 év garanciát is vállalok minden darabra, hiszen gondosan, saját kezűleg készítek el mindet. Így személyesen győződöm meg róla, hogy minden egyes öltés a helyén legyen, és azután is követem a táskák életútját, ha szükséges.

Válj egyedivé

ADNI ÖRÖM

Kinek a figyelmébe ajánlod a kollekciót és miért?

Azokat a nőket szeretném megszólítani ezzel a kollekcióval, akik egész évben rengeteget dolgoztak, iskolában teljesítettek, vagy éppen gyermeket neveltek és szeretnék megjutalmazni magukat egy szép elegáns táskával, ami majd egész évben elkíséri őket.
Illetve azokat, lehetnek nők és férfiak is, akik olyan dolgot szeretnének ajándékozni, ami különleges, de maradandó. Egy kézműves táska öröm akkor, amikor átadásra kerül, de az év 365 napján is, mindennap, amikor kézbe veszi a szerettünk, mert örömmel gondol majd ránk, hogy íme, ezt tőlünk kapta.

Adni öröm

EGY KÜLÖNLEGES TÁSKÁT SZERETNÉL?

A Monimi klasszikus modellje ez a táska. Gyönyörű formájú, változatos minták díszítik. A minta különleges nyomtatási technológiával került az anyagra, UV és időjárás álló, vízlepergető, a táska egyszerűen nedves szivaccsal letörölhető. Táskamerevítő és vatelin teszi erőssé és jó tartásúvá a táskád. Újdonságként a hátába külső cipzáras zsebet készítettem!

MIÉRT VÁLASZD A MONIMI TÁSKÁT?

  • A minőségi anyagok és különleges díszítések tesznek egyedivé.
  • Meglepően könnyű, sokkal könnyebb, mint egy műbőr táska.
  • Tartós, mindenhol megerősített, ezért 1 év garanciát vállalok rá.
  • Belül is megcsodálhatod, mert nem csak a külső számít.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Megosztás Linkdin-en
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások